JaSols betraktninger om dagen som svant. (En serie med innlegg i usammenhengende rekkefølge).

15. februar betyr at vi er over midten av februar. Det betyr også at det har vært en olympisk dag.

Dette var dagen vi nårskere skulle ta gull! Jeg mener; Northug og Bjørgen, begge i særs god form! En tredjeplass ble faciten i skisporet. Så kommer alpinsølvet i tillegg. Aksel Lund Svindals første OL-medalje! Godt å ta med. For det er ikke sikkert det blir så mange flere slike.

Norsk overtro på sin egen fortreffelighet i skisporet kan ha vært for stor. Det er faktisk andre som også har kjempet og jobbet for en god OL-form!

Så OL skal få fortsette. Og vi følger med. Spennende og underholdende dager! Jeg synes faktisk reportere og kommentører i NRK er svært dyktige, stort sett!

Men det vi kan konkludere med denne aftenen er at det dreier seg om ski….

Så har vi denne unge damen som har rømt fra Bolivia. Mistenkt i kokainsak. 22,5 kilo kokain er uansett mye! Skrekkelig mye! Det kan hende hun redder skinnet jenta, som rømte. Mens de andre to sitter og råtner i fengselet. Eller hva de gjør. Det kan synes som om det ikke er så ille. Verken der eller i Kongo, som våre to andre helter sitter i fengsel.  Det er rart med det! Media klarer å gjøre det meste ut av situasjonen. Mer enn det også. Faktisk.

Så var det vel i går at Siv var ute med furteleppa si igjen og krevde død over alle som mener noe annet enn henne. Støre turnerte henne overbevisende i Dagsrevyen. Skulle man kneble alle som mener noe annet enn en selv. I ytringsfrihetens navn?? Himmel! Jeg hadde vært ganske beskjemt om jeg hadde vært Siv Jensen, ja!!

Det lages for øvrig grupper på Facebook der man vil drøfte tegninger og denslags. Og gjør det til en diskusjon om religion. Spar oss! Når skal dere lære at det ikke er mulig å diskutere tro eller religion?  Spesielt hvis hensikten er å bli enig.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Explore posts in the same categories: Samfunn

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.


Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00